ESPLUGUES decideix

TOTS ELS POBLES TENEN DRET A L'AUTODETERMINACIÓ.
EN VIRTUT D'AQUEST DRET DETERMINEN LLIUREMENT EL SEU ESTATUT POLÍTIC
(Pacte internacional dels drets civils i polítics. Ratificat per l'Estat espanyol el 27 de juliol de 1977)

ESPLUGUES DE LLOBREGAT espluguesdecideix@gmail.com

COL·LABORA-HI!

Per participar i col·laborar amb Esplugues decideix, no cal ser ni catalanista, ni autonomista, ni federalista, ni independentista; només cal ser demòcrata.

divendres, 9 d’abril del 2010

JUSTO MOLINERO I JORDI PUJOL A FAVOR DE LES CONSULTES





Dos personatges tan diferents com Justo Molinero i Jordi Pujol han donat suport a les consultes sobre la independència.

Justo Molinero, presentador i president del Grup TeleTaxi, dóna suport a Cornellà Decideix per demostrar que qualsevol consulta popular és legitima si es mou en els paràmetres democràtics.

L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol ha opinat també sobre les consultes: “Valoro positivament els referèndums per a la independència. Sobre els seus resultats, sóc més escèptic. És important que la gent es manifesti, que el tema de la independència no sigui tabú."

1 comentari:

DL ha dit...

La base de suport a les consultes sobre la independència, des d'organitzadors i voluntaris, fins els que hi mostren públicament simpatia, és qualitativament diversa. Pujol i Molinero, com abans ho havia fet l'ex-batlle de Badalona, ho mostren. El cas és que centenars de milers de persones de l'Europa Occidental han anat a votar quelcom que fa quatre dies era impensable de votar. I el 25 d'abril ho faran uns quants centenars de milers més. I el 20 de juny.