ESPLUGUES decideix

TOTS ELS POBLES TENEN DRET A L'AUTODETERMINACIÓ.
EN VIRTUT D'AQUEST DRET DETERMINEN LLIUREMENT EL SEU ESTATUT POLÍTIC
(Pacte internacional dels drets civils i polítics. Ratificat per l'Estat espanyol el 27 de juliol de 1977)

ESPLUGUES DE LLOBREGAT espluguesdecideix@gmail.com

COL·LABORA-HI!

Per participar i col·laborar amb Esplugues decideix, no cal ser ni catalanista, ni autonomista, ni federalista, ni independentista; només cal ser demòcrata.

dijous, 24 de juny del 2010

12 DE SETEMBRE. ARENYS DE MUNT


Ja podeu anar reservant un dia a les agendes: 12 de setembre, Arenys de Munt. Esplugues decideix serà present al 1r. Aplec per la Independència.

1r APLEC PER LA INDEPENDÈNCIA

El proper 12 de setembre a Arenys de Munt, celebrarem el 1r. Aplec per la Independència.
És molt important que hi estigueu representats i que ens ho pugueu fer saber prèviament; us agrairíem que ens ho comuniquéssiu al més aviat possible.

En quant a la inauguració del monument per la independència, veiem que ha de ser el monument de tots els catalans, però sens dubte, molt especialment el de les Comissions i Coordinadores de les consultes realitzades a quasi tot Catalunya.

És per això que creiem que el cost total del monument seria bo que fos sufragat per tots els voluntaris i voluntàries que han fet possible que a Catalunya desperti aquest moviment per la independència.

L’aportació voluntària seria d’un mínim d’1 €, acompanyat del nom del qui fa l’aportació.

El nom de tothom que faci qualsevol aportació serà dipositat dins d’una caixa d’acer al peu del monument per a la posteritat el dia 12 de setembre, quan se’n faci la inauguració, com a símbol de la unitat del poble català en la construcció del nostre futur en llibertat.

Els Comptes per fer les aportacions :

BANC DE SABADELL 00815357300001026508

LA CAIXA ( servicaixa ) 21000194320200291400

Per això, us demanem que feu extensiu aquest comunicat a totes les persones de la vostra població.

Així mateix aprofitem perquè, si al vostre poble o ciutat teniu entitats o associacions populars que estiguessin interessades a realçar i participar en aquesta trobada, es posin en contacte amb nosaltres per elaborar un programa més intens, a aplecindependencia@gmail.com

 
Comissió Organitzadora de l’aplec per la independència