ESPLUGUES decideix

TOTS ELS POBLES TENEN DRET A L'AUTODETERMINACIÓ.
EN VIRTUT D'AQUEST DRET DETERMINEN LLIUREMENT EL SEU ESTATUT POLÍTIC
(Pacte internacional dels drets civils i polítics. Ratificat per l'Estat espanyol el 27 de juliol de 1977)

ESPLUGUES DE LLOBREGAT espluguesdecideix@gmail.com

COL·LABORA-HI!

Per participar i col·laborar amb Esplugues decideix, no cal ser ni catalanista, ni autonomista, ni federalista, ni independentista; només cal ser demòcrata.

dijous, 7 d’octubre del 2010

PROPERES ACTIVITATS D'ESPLUGUES DECIDEIX

La plataforma Esplugues decideix continua amb la seva activitat informativa i de conscienciació sobre el fet nacional i el dret a l'autodeterminació i a la independència.

Després de la jornada del dia 13 de setembre a d'Arenys de Munt, el proper diumenge 17 d'octubre ens desplaçarem a Rubí per tal de col·laborart amb els companys i companyes de Rubí decideix en la consulta que, conjuntament amb altres localitats catalanes, tindrà lloc en aquesta vila del Vallès.

El divendres 29 d'octubre, en Josep Manuel Ximenis presentarà el seu llibre "D'Arenys de Munt al cel", una interessant crònica de la primera consulta sobre la independència que va tenir lloc a Arenys de Munt el 13 de setembre de 2009.

L'autor, un dels principals ideòlegs i promotors de la consulta, comentarà el llibre, les anècdotes i un munt de fotografies d'aquella jornada tan important des de la perspectiva actual. També signarà exemplars del llibre.
 
L'acte tindrà lloc al C. Sant Francesc Xavier, 7-9, d'Esplugues de Llobregat, a partir de les 21h i, abans de res, farem una mica de pica-pica per sopar. Els tiquets procurarem que siguin tan econòmic com sigui possible.
 
No cal dir que podeu apuntarvos a qualsevol de les dues activitats. Ho podeu fer enviant-nos un correu a espluguesdecideix@gmail.com