ESPLUGUES decideix

TOTS ELS POBLES TENEN DRET A L'AUTODETERMINACIÓ.
EN VIRTUT D'AQUEST DRET DETERMINEN LLIUREMENT EL SEU ESTATUT POLÍTIC
(Pacte internacional dels drets civils i polítics. Ratificat per l'Estat espanyol el 27 de juliol de 1977)

ESPLUGUES DE LLOBREGAT espluguesdecideix@gmail.com

COL·LABORA-HI!

Per participar i col·laborar amb Esplugues decideix, no cal ser ni catalanista, ni autonomista, ni federalista, ni independentista; només cal ser demòcrata.

dilluns, 22 de novembre de 2010

ELECCIONS AL PARLAMENT DE CATALUNYA. COMUNICAT D'ESPLUGUES DECIDEIX

Eleccions al Parlament de Catalunya
Comunicat d'Esplugues decideix

D’aquí a pocs dies els catalans i catalanes tindrem l’oportunitat una vegada més de participar en els eleccions al Parlament de Catalunya. Unes eleccions que se celebren en un moment delicat per al nostre país. D’una banda, la greu crisi econòmica i, de l’altra, les relacions entre Catalunya i Espanya que es troben en un moment també molt delicat en què caldrà decidir d’una vegada per totes què volem ser i cap on volem anar.

Esplugues decideix us anima a participar activament en aquestes eleccions i que voteu en conseqüència. El vot nacionalista espanyol està mobilitzat com mai i nosaltres hem de saber respondre-hi adequadament de manera que no es malmeti cap vot sobiranista.

Diumenge tenim una nova oportunitat per decidir per nosaltres mateixos. Ho vam fer el 20 de juny a Esplugues. Ho hem de continuar fent el proper dia 28 i ho també el 30 de juny, Assemblea d’Esplugues decideix. .

Que no es perdi cap vot sobiranista!