ESPLUGUES decideix

TOTS ELS POBLES TENEN DRET A L'AUTODETERMINACIÓ.
EN VIRTUT D'AQUEST DRET DETERMINEN LLIUREMENT EL SEU ESTATUT POLÍTIC
(Pacte internacional dels drets civils i polítics. Ratificat per l'Estat espanyol el 27 de juliol de 1977)

ESPLUGUES DE LLOBREGAT espluguesdecideix@gmail.com

COL·LABORA-HI!

Per participar i col·laborar amb Esplugues decideix, no cal ser ni catalanista, ni autonomista, ni federalista, ni independentista; només cal ser demòcrata.

dimarts, 18 de gener del 2011

L'INDEPENDENTISME A LES MUNICIPALS (Santi)

Continua encara el debat al bloc d'Esplugues decideix a l'entorn de les eleccions municipals i l'independentisme. Aquest és el comentari d'en Santi:

Ni tots els partits són iguals ni totes les persones tampoc, conec moltes persones d'Esplugues que treballen desinterassadament pel poble i també en conec d'apoltronats i amb sous escandalosos. Generalitzar amb tan poc rigor és una falta de respecte per a molta gent "legal" que tots i totes coneixem. El més fàcil és criticar sense fonament, el més difícil reflexionar sobre la realitat basant-nos en dades objectives...

Per cert, a les darreres eleccions, quan es va fer la proposta de candidatura unitària ICV hi va estar d'acord (jo hi vaig participar), ara algú ho ha proposat? A mi ningú no me n'ha dit res, i encara que no estic a sobre del dia a dia per les meves altres responsabilitats normalment me n'assabento d'aquestes coses...

1 comentari:

Aleix Costa ha dit...

L'afirmació que fas al principi és de llògica, és evident que hi ha bona gent a ICV i a ERC, gent que treballa pel poble de manera desinteressada, si no fós així no parlaria d'una possible "Entesa per Esplugues". El que vaig voler expressar en la primera opinió va ser una critica a la situació actual. En cap cas, no considero haver realitzat cap tipus de falta de respecte.

I les meves crítiques van força en la direcció del "perquè" no es va aconseguir engegar aquesta candidatura el primer cop que es va proposar. I crec que no vaig gens desencaminat.

Pel que fa a l'actual proposta de "candidatura unitària", ningú no l'ha proposat de moment, jo simplement he expressat una opinió, amb la idea de fer una reflexió sobre el meu parer de la situació política a Esplugues. En cap cas no he volgut fer cap crítica destructiva, sinó tot el contrari.