ESPLUGUES decideix

TOTS ELS POBLES TENEN DRET A L'AUTODETERMINACIÓ.
EN VIRTUT D'AQUEST DRET DETERMINEN LLIUREMENT EL SEU ESTATUT POLÍTIC
(Pacte internacional dels drets civils i polítics. Ratificat per l'Estat espanyol el 27 de juliol de 1977)

ESPLUGUES DE LLOBREGAT espluguesdecideix@gmail.com

COL·LABORA-HI!

Per participar i col·laborar amb Esplugues decideix, no cal ser ni catalanista, ni autonomista, ni federalista, ni independentista; només cal ser demòcrata.

dilluns, 21 de febrer del 2011

24H DE GRÀCIA: 33,57% DE PARTICIPACIÓ

Èxit aclaparador de la jornada de 24 hores de recollida de vot anticipat que Barcelona Decideix ha celebrat aquest cap de setmana a la vila de Gràcia, de cara a la consulta sobre la independència de Catalunya del proper 10-A. La jornada ha recollit 13.181 vots anticipats, 12.062 dels quals d'electors de la mateixa vila, de manera que sobre el cens total de Gràcia (35.931) indica que hi ha participat un 33,57% del cens, dada que supera de llarg el vot anticipat recollit per la plataforma el desembre a la Barceloneta, on es va assolir un 20,2% de participació.

Aquests vots superen de llarg els que van rebre al barri les llistes dels principals partits polítics catalans, de fet equivalen a la suma conjunta dels dos partits més votats -PSC i CiU- i triplica la suma de vots dels partits que es declaren independentistes al seu programa -ERC, SI i RCat-.

La jornada a Gràcia ha comptat amb la col·laboració de 327 voluntaris, la majoria de Gràcia però alguns també d'altres barris de Barcelona, a qui l'organització ha volgut agrair l'esforç desinteressat. "Amb prou mitjans batríem rècords a tot arreu, a tota la ciutat" ha assegurat Alfred Bosch, portaveu de Barcelona Decideix.

(Font:Racó català)