ESPLUGUES decideix

TOTS ELS POBLES TENEN DRET A L'AUTODETERMINACIÓ.
EN VIRTUT D'AQUEST DRET DETERMINEN LLIUREMENT EL SEU ESTATUT POLÍTIC
(Pacte internacional dels drets civils i polítics. Ratificat per l'Estat espanyol el 27 de juliol de 1977)

ESPLUGUES DE LLOBREGAT espluguesdecideix@gmail.com

COL·LABORA-HI!

Per participar i col·laborar amb Esplugues decideix, no cal ser ni catalanista, ni autonomista, ni federalista, ni independentista; només cal ser demòcrata.

dijous, 24 de març de 2011

26 DE MARÇ: ESPLUGUES DECIDEIX AMB NOU BARRIS

Nou Barris acollirà aquest cap de setmana un desplegament de voluntaris de Barcelona Decideix per muntar més de 60 taules de vot anticipat, amb presència als 13 barris del districte. Quinze dies abans del 10-A, la jornada final del referèndum, representants polítics i personalitats votaran a l’urna de la plaça Major de Nou Barris, davant el Consell de Districte.

Així, el regidor de CDC i escriptor, Antoni Vives; el capellà i treballador social Pare Manel; el portaveu de Barcelona Decideix, Alfred Bosch i el president de la Federació de Barcelona, Oriol Amorós dipositaran el seu vot al llarg del matí de dissabte. Aquest és el tercer barri on se celebren jornades de vot anticipat, després de Barceloneta i Gràcia que van assolir una participació del 20,2% i 33,57% respectivament.

Esplugues decideix hi serà present, de les 3 a les 8 del vespre, a les parades situades a la plaça Roja i al carrer Costa Bona, 55.