ESPLUGUES decideix

TOTS ELS POBLES TENEN DRET A L'AUTODETERMINACIÓ.
EN VIRTUT D'AQUEST DRET DETERMINEN LLIUREMENT EL SEU ESTATUT POLÍTIC
(Pacte internacional dels drets civils i polítics. Ratificat per l'Estat espanyol el 27 de juliol de 1977)

ESPLUGUES DE LLOBREGAT espluguesdecideix@gmail.com

COL·LABORA-HI!

Per participar i col·laborar amb Esplugues decideix, no cal ser ni catalanista, ni autonomista, ni federalista, ni independentista; només cal ser demòcrata.

dissabte, 6 de març del 2010

ESPLUGUES JA DECIDEIX

Prop d'un centenar de persones s'han aplegat avui al Casal Robert Brillas per assistir a l'acte de presentació de la plataforma Esplugues decideix. Ente el públic, representants d'algunes entitats i quatre  regidors electes per ERC, CiU i ICV. El punt central de la trobada ha estat el de les preguntes i comentaris del públic assistent que durant més d'una hora ha passat a ser el protagonista de l'assemblea.

En finalitzar, més de quaranta persones han emplenat la butlleta per tal de formar part del grup de voluntaris que ha de tirar endavant tot el necessari perquè la consulta pugui esdevenir un èxit de participació.

En aquests moments, tot just presentada la plataforma, podem dir que la xifra de voluntaris compromesos oficialment ja arriba a les seixanta-una persones.

A partir d'ara caldrà anar creixent en nombre de gent i d'adhesions d'entitats, associacions i partits polítics. De moment, però, podem dir que les comissions de treball ja es poden posar en marxa i que Esplugues decideix inicia oficialment la preparació de la campanya per convocar la ciutadania d'Esplugues a una consulta sobre la independència de Catalunya que tindria lloc el proper 20 de juny. 

2 comentaris:

DL ha dit...

Ens queda una molt bona sensació d'aquesta primera Assemblea d'Esplugues Decideix. Tenim ara tres mesos i mig per ampliar el nombre de voluntaris, una tasca que també ha de contribuir a fixar en la ment de tots la data del 20 de juny.

Albert ha dit...

Molt bé la parada al mercat de dissabte. Endavant!