ESPLUGUES decideix

TOTS ELS POBLES TENEN DRET A L'AUTODETERMINACIÓ.
EN VIRTUT D'AQUEST DRET DETERMINEN LLIUREMENT EL SEU ESTATUT POLÍTIC
(Pacte internacional dels drets civils i polítics. Ratificat per l'Estat espanyol el 27 de juliol de 1977)

ESPLUGUES DE LLOBREGAT espluguesdecideix@gmail.com

COL·LABORA-HI!

Per participar i col·laborar amb Esplugues decideix, no cal ser ni catalanista, ni autonomista, ni federalista, ni independentista; només cal ser demòcrata.

dimarts, 31 d’agost del 2010

SOLIVELLA: UN MUNICIPI MÉS PER LA INDEPENDÈNCIA

Solivella (Conca de Barberà) també s'ha decantat aquest darrer diumenge per la independència de Catalunya. La consulta organitzada per Solivella Decideix ha recollit un 91,67% dels vots favorables a la plena sobirania del Principat, amb un notable 46,88% de participació; l'entitat ha informat també que havia recollit vora un 12% de vot anticipat abans de diumenge. Solivella agafava així el relleu del Vilosell (les Garrigues), que va consultar la seva població fa un parell de setmanes sobre aquesta mateixa qüestió. Les properes convocatòries de consultes sobre la independència es faran aquest onze de setembre, coincidint amb la Diada, a Alfarràs, Llívia i Rocafort de Vallbona.

Per més endavant, el 26 de setembre, Bell-lloc d'Urgell i Figuerola del Camp prendran el relleu, i el 17 d'octubre ho faran Gavà, La Bisbal del Penedès, Rubí, Tarragona i Vilallonga del Camp.

(Font: Racó Català)