ESPLUGUES decideix

TOTS ELS POBLES TENEN DRET A L'AUTODETERMINACIÓ.
EN VIRTUT D'AQUEST DRET DETERMINEN LLIUREMENT EL SEU ESTATUT POLÍTIC
(Pacte internacional dels drets civils i polítics. Ratificat per l'Estat espanyol el 27 de juliol de 1977)

ESPLUGUES DE LLOBREGAT espluguesdecideix@gmail.com

COL·LABORA-HI!

Per participar i col·laborar amb Esplugues decideix, no cal ser ni catalanista, ni autonomista, ni federalista, ni independentista; només cal ser demòcrata.

dimecres, 10 de novembre del 2010

EL VÍDEO DE "100 DIES D'ESPLUGUES DECIDEIX"


Com molts ja sabeu, el passat 29 d'octubre vam presentar el documental "100 dies d'Esplugues decideix", realitzat per ETV Llobregat. El reportatge té una durada de 35 minuts i fa un repàs als més de 3 mesos de feina, actes i activitats diverses que la plataforma Esplugues decideix va dur a terme fins al 20 de juny, data en què es va celebrar la consulta sobre la independència de Catalunya al nostre poble.

Des de la plataforma Esplugues decideix us oferim la possibilitat de disposar d'aquest document històric que, a més, us servirà de record de tots aquells dies tan intensos de feina i d'il·lusió. A més, adquirint aquest DVD al preu de 10 euros, col·laborareu (una vegada més) en la campanya de recollida de fons que ens han de servir, d'una banda, per acabar d'eixugar el deute pendent i, de l'altra i molt important, per poder mantenir una activitat continuada a Esplugues de Llobregat en pro del dret d'autodeterminació nacional.

Aquí, podeu visionar un petit clip de 4 minuts de durada. Si voleu disposar del DVD complet, feu la vostra reserva a espluguesdecideix@gmail.com o adquiriu-lo el mateix dia de l'Assemblea Extraordinària de la Plataforma Esplugues decideix que ben aviat us anuciarem.